Over Ruig

RUIG is oorspronkelijk opgericht als sierra240 op 1 juli 1999 en is een veelzijdig communicatiebureau voor off- en online communicatie. In 2009, het jaar waarin het bureau 10 jaar bestond is besloten de naam te veranderen in een meer pakkender naam RUIG! Onze opmerkelijke werkplek is gelegen aan de rand van het Alkmaardermeer te Akersloot.

Ruig is een multidisciplinair communicatiebureau vlakbij Alkmaar en is haar klanten op verschillende gebieden van dienst. Ruig denkt mee met haar klanten en hanteert een no-nonsense tactiek.

Wij zijn Ruig en hebben een missie! Integer zijn en respect tonen voor de vele mensen, organisaties en groepen in de samenleving waarmee ons bedrijf in aanraking komt, heeft altijd centraal gestaan in onze verantwoorde wijze van ondernemen. Ruig streeft ernaar op vele manieren een positieve invloed uit te oefenen: door onze creativiteit, onze commerciële activiteiten en onze betrekkingen met anderen, door vrijwillige bijdragen en door de vele andere manieren waarop we in interactie zijn met de samenleving èn onderling.

Ruig kan veel voor je betekenen! We kunnen veel schrijven over ons enthousiasme, de kennis van zaken en vooral onze kwaliteit. Maar wij nodigen je liever uit om eens kennis te komen maken met ons gemelleerd gezelschap van ervaringen en vaardigheden. We kunnen je vast en zeker op gedachten brengen. Bel 0251 319 575 en vraag naar Erik of Mirjam, zij zullen je graag te woord staan.

“het maken van functionele en onderscheidende communicatie samen met de opdrachtgever, voor de opdrachtgever èn voor onszelf”