Kust & Vliegwerk

Voor Kust & Vliegwerk uit Egmond aan Zee hebben wij zowel de naam als alle grafische uitingen bedacht en ontworpen.

Kust en Vliegwerk zetten zich in om in het dorp Egmond aan Zee te helpen, bijvoorbeeld op de scholen, de verzorgingshuizen of lekker buiten op het kustlandje in het duin. 

De ouderen blij maken met een wandeling, een praatje en vooral veel positieve aandacht. Het doet zowel de bewoners van de bejaardenhuizen als onze deelnemers en stiekem de begeleiders ook veel goeds! Met elkaar voor elkaar een leuke dag hebben!

Sommigen van ons vinden het lekker om buiten bezig te zijn, degene die hier nog niet achter zijn komen daar wel achter zodra ze ons helpen met het Kust landje in het duin. Natuurlijk leer je hier, onder begeleiding van ervaren tuinders, het wel en wee van de tuin maar ook wat samenwerken en creatief bezig zijn met je doet. De oogst wordt gebruikt om de inwoners van Egmond blij te maken, met bijvoorbeeld een zelfgemaakte soep!

Het mooie aan de locatie van onze Stichting is de betrokkenheid van de inwoners, mocht je daarom het idee hebben dat wij nog meer kunnen bijdragen aan het dorp? Laat het ons vooral weten!

Wil je meer weten? Neem contact op met Kust & Vliegwerk